Logg inn | registrer deg | Kontakt +47 67 16 20 30

Om oss

Bonnevie er et tradisjonsrikt grossistforetak innen papirvarer. Firmaet ble etablert helt tilbake i 1929, og har siden midten av 70-tallet hatt bok & papirhandlere som sin viktigste handelskanal.

Det siste tiåret har vi gjennomgått en betydelig moderniseringsprosess for å stå godt rustet til å møte stadig nye markedsutfordringer.

Vår forretningsidé er å bidra til å skape verdier for våre kunder. For å innfri denne ambisjonen er vi i tillegg til å tilby aktuelle produkter, fokusert på å utvikle salgskonsepter innenfor de vareområder vi representerer.
Bonnevie er bevisst at vår jobb som salgsorganisasjon og leverandør ikke er fullendt før våre forhandlere har oppnådd forventet resultat på omsetning av våre produkter.

Vi søker alltid nye og optimale løsninger for varepresentasjon av både helårsvarer og kampanjevarer. Bonnevie kan pr i dag tilby alt fra små, enkle salgskonsepter til store og omfattende salgspresentasjoner av Lyra fargemateriell tegne/ male.

 

Våre merkevarer:

Lyra Logo    Milan logo    Parker logo    Sharpie logo    Rotring logo   Papermate logo   

 Folia Bringmann logo   Galt toys logo      Waterman logo      Decadry Apli logo    Viquel logo

 

Bonnevie er stolt av å representere et av bransjens sterke varemerker; Lyra .
Lyra dekker et komplett spekter av fargeleggings produkter, alt fra rimelige kvalitetsprodukter for barn til det ypperste av kunstnermateriell. I tillegg produseres en lang rekke skriveredskap for kontor, industri og skole. Bonnevie lagerfører et bredt produktutvalg til skole og fargelegging for allmennmarkedet, bl.a. den prisbelønte og patenterte blyanten ”Groove”.

Tore Magnussen har vært daglig leder siden 2000 og er hoved aksjonær med sitt selskap Tm Sjølys AS pr. i dag. Bonnevie har nå 9 medarbeidere, fire av disse jobber kontinuerlig med salg og kundeoppfølging, og dekker det meste av Norge med løpende salgsoppfølging. Kontor, lager og show rom er samlet i våre lokaler i Lier.

Tørris Bonnevie AS eies av TM Sjølys AS 51% og Eirik Frimann-Dahl 49%.

 

Line Sannes Moe
Key Account Manager
Tlf: 91 80 98 48
line@bonnevie.no
Gunnar Lien
Salgsansvarlig
Tlf: 99 52 95 30
gunnar@bonnevie.no
Raymond Haslestad
Salgskonsulent
Tlf: 93 03 38 04 
raymond@bonnevie.no
Robin Hansen
Grafisk Designer

robin@bonnevie.no
       
 
Iver Koi
Lager ansvarlig
Tlf: 67 16 20 30
iver@bonnevie.no
Daria Stefaniak
Logistikkmedarbeider
Tlf: 67 16 20 30 
post@bonnevie.no

Tore Magnussen
Daglig leder / Partner
Tlf: 91 17 78 99
tore@bonnevie.no

Copyright © 2018 Bonnevie | Kontakt | Følg oss på facebook